Skip to main content
Mexicanske oksekødstacos

Mexicanske oksekødstacos

med cajunkrydret smør og sprød rødkålsslaw

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegt oksekød, rødkålsslaw med gulerod, pico de gallo med rødløg, tomat og koriander og cajun-limesmør med hvidløg.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Lime

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Egg, Senf)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)909 kcal
Energi (kJ)3803 kJ
Fedt51.7 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat71.4 g
Sukker15.7 g
Kostfibre9.4 g
Protein36.5 g
Salt6.2 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav cajun-limesmør
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime i både.

Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, rør rundt, og overfør til en lille skål. 

Lav rødkålsslaw
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Lav pico de gallo
3

Skær tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg fint.

Hak koriander groft. 

Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en lille skål.

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, kød, pico de gallo og cajun-limesmør.