topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk kyllingefajita

Mexicansk kyllingefajita

med frisk tomatsalsa og korianderyoghurt

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende ingredienser. Stegt kylling og peberfrugt med sriracha og mexicanske krydderier. Tomatsalsa med tomat, løg, chili og koriander. Og så topper vi herlighederne med en smuk, grøn korianderyoghurt.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Løg

1 pose

Koriander

½ stk

Rød chili

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)751 kcal
Energi (kJ)3141 kJ
Fedt26.44 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat73.37 g
Sukker12.7 g
Protein51.01 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær tomat i 1 cm tern. Hak løg [½ stk, 2P] fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft.

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt, og steg med peberfrugt, sriracha [½ pakke, 2P] og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav korianderyoghurt
3

Bland yoghurt, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en lille skål.

 

Lav tomatsalsa
4

Bland tomat, løg, chili, resterende koriander, olivenolie [½ spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

 

Server
6

Fyld tortillabrød med kylling, grøntsager, tomatsalsa og korianderyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image