HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Kyllingefajita
topBanner
Mexicansk kyllingefajita

Mexicansk kyllingefajita

med frisk tomatsalsa og korianderyoghurt

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende ingredienser. Stegt kylling og peberfrugt med sriracha og mexicanske krydderier. Tomatsalsa med tomat, løg, chili og koriander. Og så topper vi herlighederne med en smuk, grøn korianderyoghurt.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:GlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Løg

1 pose

Koriander

½ stk

Rød chili

300 g

Kyllingebryst, strimler

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)751 kcal
Energi (kJ)3141 kJ
Fedt26.44 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat73.37 g
Sukker12.7 g
Protein51.01 g
Salt3.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær tomat i 1 cm tern. Hak løg [½ stk, 2P] fint. Skær peberfrugt i tynde strimler. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft.

2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt, og steg med peberfrugt, sriracha [½ pakke, 2P] og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

3

Bland yoghurt, halvdelen af koriander og et nip salt og peber i en lille skål.

 

4

Bland tomat, løg, chili, resterende koriander, olivenolie [½ spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

 

6

Fyld tortillabrød med kylling, grøntsager, tomatsalsa og korianderyoghurt.