Lynstegte rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegte rejer

Lynstegte rejer

med cremet perlecouscous og frisk basilikum

Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Under 650 kcal
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Crustaceans
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Tomat

10 g

Solsikkefrø

1 stk

Citron

170 g

Perlecouscous

75 ml

Crème fraiche

30 g

Spinat

150 g

Kongerejer

1 stk

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

¼ tsk

Salt til rejer

½ spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2534 kJ
Kalorier (kcal)606 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat77.5 g
Sukker13.2 g
Kostfibre8.3 g
Protein23.6 g
Kolesterol78 mg
Salt6.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium346.4 mg
Calcium40.2 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand og salt i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, sænk til middellav varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Hæld vand fra, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær citron i både.

Hak løg, basilikum og tomat fint.

Skyl spinat.

Steg rejer
3

Krydr rejer med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, og overfør til en tallerken.

Opvarm olivenolie i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Hvide Løjer & Urter og sukker, og steg videre i 30 sek.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Tilsæt bouillon
4

Tilsæt vand og grøntsagsbouillon til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt perlecouscous
5

Tilsæt færdigkogt perlecouscous, basilikum, spinat, crème fraiche, citronsaft, salt og et nip peber til stegepanden, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret perlecouscous og rejer i dybe tallerkener.

Top med solsikkekerner.