Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Har du prøvet at lave dessertpizza? Det er super nemt og hurtigt, og så er den romantisk at dele med sin udkårne. Vi topper vores hjertepizza med mælkechokolade, og ovenpå kommer der friske appelsinstykker, hvid chokolade og sprøde hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
100 g
Mælkechokoladeknapper
1 stk
Appelsin
100 g
Hvide chokoladeknapper
40 g
Hasselnødder
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne indtil den er 25 cm i diameter.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Form dejen til et hjerte.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 8 min, og top så med mælkechokoladeknapper.
Bag i 2 min mere, eller indtil chokolade er smeltet.
Tag den færdigbagte pizza ud af ovnen, og smør chokoladen ud.
Hak hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokolade er smeltet.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Anret dessertpizza på en tallerken, og top med hasselnødder og appelsin.
Dryp med hvid chokolade.