Skip to main content
Pandestegt andebryst og purløgsdressing
Pandestegt andebryst og purløgsdressing

Pandestegt andebryst og purløgsdressing

med smørkartofler og hasselnødde-radisesalat

Det har aldrig været lettere at servere perfekt rosastegt og smørmørt andebryst, for vi hjælper dig med vores sous vide andebryst! Server det skønne andebryst med små smørkartofler, en frisk purløgs-crème fraiche og sprød radisesalat tilsmagt med grov sennep.

Tags:
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Tree nuts
Senf
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

20 g

Hasselnødder

60 g

Blandet salat

75 g

Radiser

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

340 g

Andebryst, sous vide

75 ml

Crème fraiche

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3590 kJ
Kalorier (kcal)858 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt21.2 g
Kulhydrat40.7 g
Sukker5.8 g
Kostfibre7.3 g
Protein37.4 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag andebryst ud af køleskabet.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør, salt og et nip peber, og stil til side med låg på.

Rist hasselnødder
2

Imens, bank hasselnødder (i pakken) med bunden af en stegepande på bordpladen.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Imens, skyl blandet salat.

Skær radiser i tynde skiver.

Halver citron.

Steg andebryst
4

Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, dup tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Placer andebryst med fedtsiden nedad i en stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden.

Sænk til middel varme, vend andebryst, og steg videre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Lav salat
5

Imens, bland sennep, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend blandet salat, radiser og hasselnødder i skålen.

Hak purløg fint.

Bland crème fraiche, purløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret andebryst, kartofler og salat på tallerkener.

Server med purløgsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image