Det har aldrig været lettere at servere perfekt rosastegt og smørmørt andebryst, for vi hjælper dig med vores sous vide andebryst! Server det skønne andebryst med små smørkartofler, en frisk purløgs-crème fraiche og sprød radisesalat tilsmagt med grov sennep.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
20 g
Hasselnødder
60 g
Blandet salat
75 g
Radiser
1 stk
Citron
12 g
Grov sennep
340 g
Andebryst, sous vide
75 ml
Crème fraiche
1 stk
Purløg
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til sauce
Tag andebryst ud af køleskabet.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør, salt og et nip peber, og stil til side med låg på.
Imens, bank hasselnødder (i pakken) med bunden af en stegepande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
Imens, skyl blandet salat.
Skær radiser i tynde skiver.
Halver citron.
Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, dup tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Placer andebryst med fedtsiden nedad i en stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden.
Sænk til middel varme, vend andebryst, og steg videre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, bland sennep, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend blandet salat, radiser og hasselnødder i skålen.
Hak purløg fint.
Bland crème fraiche, purløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret andebryst, kartofler og salat på tallerkener.
Server med purløgsdressing.