Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 10 pizzasnegle. Pizzasnegle er altid et hit hos børn (og voksne), og er nemme at forberede i forvejen, så de blot skal hives op af fryseren og varmes, inden de kan nydes eller kommes med på madpakken. Disse skønne snegle er med tomatsauce, revet cheddar/gouda, bacon og peberfrugt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
140 g
Bacon, tern
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
1 stk
Peberfrugt
35 g
Tomatpuré
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Bland tomatpuré, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Skær peberfrugt i 1/2 cm tern.
Top med et tyndt lag tomatsauce, cheddar/gouda, bacon og peberfrugt.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Rul dejen sammen til en stram pølse, og skær ud i 10 snegle.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og tryk dem let sammen med hånden.
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
Når pizzasnegle er afkølet, er de klar til at komme i madpakken.
TIP: Pizzasneglene kan fryses ned og genopvarmes, når de skal bruges.