
Gør travle dage lidt nemmere med vores ‘Lav i forvejen’-opskrifter. Disse opskrifter er skabt med fokus på bekvemmelighed og kan laves på forhånd og opbevares, så du altid er ét skridt foran. Pizzasnegle er altid et hit hos børn (og voksne), og er nemme at forberede i forvejen, så de blot skal hives op af fryseren og varmes, inden de kan nydes eller kommes med på madpakken. Disse skønne snegle er med tomatsauce, revet cheddar/gouda, bacon og peberfrugt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
140 g
Bacon, tern
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Peberfrugt
35 g
Tomatpuré
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen.
Bland tomatpuré, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Skær peberfrugt i 1/2 cm tern.
Top med et tyndt lag tomatsauce, cheddar/gouda, bacon og peberfrugt.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Rul dejen sammen til en stram pølse, og skær ud i 10 snegle.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og tryk dem let sammen med hånden.
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

Når pizzasnegle er afkølet, er de klar til at komme i madpakken.
TIP: Pizzasneglene kan fryses ned og genopvarmes, når de skal bruges.