Hvem kan sige nej til en fyldig og cremet pastaret? Vores skønne variant indeholder en fantastisk sauce med løg, cherrytomater, hakkede tomater, calabresepesto, fløde og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi vender pasta og spinat i saucen, og serverer vores pasta med sprødt hvidløgs-persillebrød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Calabresepesto
195 g
Hakkede tomater
1 stk
Baguette
4 g
Mamas Favorit
125 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
30 g
Spinat
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Spaghetti
20 g
Finrevet ost
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Løg
1 stk
Bredbladet persille
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tag smør ud af køleskabet.
Hak løg fint.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, cherrytomater, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Imens, halver brød på langs.
Hak persille og hvidløg fint.
Bland hvidløg, persille, smør og salt i en lille skål.
Fordel brød på en bageplade med bagepapir, og smør med hvidløgssmør.
Bage i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.
Tilsæt hakkede tomater, calabresepesto, madlavningsfløde, pastavand, grøntsagsbouillon og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.
Server med brød.