Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta

Italiensk calabrese- og cherrytomatpasta

med persille-hvidløgsbrød og finrevet ost

Hvem kan sige nej til en fyldig og cremet pastaret? Vores skønne variant indeholder en fantastisk sauce med løg, cherrytomater, hakkede tomater, calabresepesto, fløde og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi vender pasta og spinat i saucen, og serverer vores pasta med sprødt hvidløgs-persillebrød.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Løg

125 g

Cherrytomater

½ pakke

Hakkede tomater

60 g

Calabresepesto

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4368 kJ
Kalorier (kcal)1044 kcal
Fedt53.3 g
Mættet fedt30.8 g
Kulhydrat114.6 g
Sukker19.6 g
Protein25.2 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Tag smør ud af køleskabet.

Hak løg fint.

Skyl spinat.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, cherrytomater, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.

Lav persille-hvidløgsbrød
4

Imens, halver brød på langs.

Hak persille og hvidløg fint.

Bland hvidløg, persille, smør [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Fordel brød på en bageplade med bagepapir, og smør med hvidløgssmør.

Bage i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Lav sauce
5

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], calabresepesto, madlavningsfløde, pastavand, grøntsagsbouillon og Mamas Favorit til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.

Server med brød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image