Skip to main content
Hurtig skandinavisk inspireret svinekotelet

Hurtig skandinavisk inspireret svinekotelet

med æble-og fennikel salat og remoulade

Skandinavisk husmandskost når at det er bedst. I aften serverer vi urtemarineret svinekotelet med bagte dildkartofler og sprød, farverig æble-fennikelsalat. Det hele toppes med cremet remoulade. Lækkert, enkelt og mættende.

Tags:
Lynhurtig
Hvedefri
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet
Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

1 stk

Små kartofler, forkogte

1 stk

Dild

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Æble

1 stk

Fennikel

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

Energi (kJ)2396 kJ
Kalorier (kcal)573 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat61.1 g
Sukker14.8 g
Kostfibre12.6 g
Protein30.1 g
Salt3 g
Potassium117.9 mg
Calcium31.7 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bland salat
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Halver fennikel, og snit fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Hak persille groft. 

Bland æble, persille, fennikel, salt og et stort skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål. 

Steg svinekød
2

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. Dæk til med låg, og stil til side.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Færdiggør kartofler
3

Pluk dild i grove stykker.

Vend kartofler med smør, salt og dild lige inden servering.

Server
4

Anret kartofler, salat og svinekød på tallerkener. 

Top med remoulade.