
Skandinavisk husmandskost når at det er bedst. I aften serverer vi urtemarineret svinekotelet med bagte dildkartofler og sprød, farverig æble-fennikelsalat. Det hele toppes med cremet remoulade. Lækkert, enkelt og mættende.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
1 stk
Små kartofler, forkogte
1 stk
Dild
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Æble
1 stk
Fennikel
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Halver fennikel, og snit fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Hak persille groft.
Bland æble, persille, fennikel, salt og et stort skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. Dæk til med låg, og stil til side.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Pluk dild i grove stykker.
Vend kartofler med smør, salt og dild lige inden servering.

Anret kartofler, salat og svinekød på tallerkener.
Top med remoulade.