HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Kyllingestroganoff
topBanner
Hurtig kyllingestroganoff

Hurtig kyllingestroganoff

med zucchini og persille

Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

110 g

Zucchini

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

280 g

Kyllingebryst

½ dåse

Tomatpuré

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Kruspersille

1 g

Chiliflager

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)602.215 kcal
Energi (kJ)2519.6675 kJ
Fedt14.462 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat70.034 g
Sukker10.2 g
Protein43.973 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft. Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling og løg i 3-4 min. 

4

Tilsæt tomat, zucchini, creme fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P] og et skvæt vand* til stegepanden, skru ned til middel varme, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Hak persille groft.

6

Anret ris og stroganoff i dybe tallerkener. Drys med persille. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du er til stærk mad.