Hurtig kyllingestroganoff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingestroganoff

Hurtig kyllingestroganoff

med zucchini og persille

Her byder vi på en stroganoff med strimlet kylling i stedet for oksekød. Hemmeligheden bag saucen er vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vi steger kylling, tomat og zucchini med creme fraiche, og resultatet er en cremet kyllingegryderet, der passer til både store og små.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

280 g

Kyllingebryst

½ dåse

Tomatpuré

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Kruspersille

1 g

Chiliflager

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)602 kcal
Energi (kJ)2520 kJ
Fedt14.46 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat70.03 g
Sukker10.2 g
Protein43.97 g
Salt2.1 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak tomat groft. Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt*.

Steg kylling og løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling og løg i 3-4 min. 

Lav stroganoff
4

Tilsæt tomat, zucchini, creme fraiche [½ pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, tomatpuré [½ dåse, 2P] og et skvæt vand* til stegepanden, skru ned til middel varme, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak persille
5

Hak persille groft.

Server
6

Anret ris og stroganoff i dybe tallerkener. Drys med persille. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image