Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er torsk som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores fiskekorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Koriander
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Agurk
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Tomat
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
150 g
Basmatiris
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek.Tilsæt kokosmælk, vand, sojasauce og salt, og bring i kog.
Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min.Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Imens, hak tomat og agurk groft. Bland tomat, gulerod, agurk, salt og olivenolie i en skål.
Halver citrusfrugt. Tilsæt citrusfrugtsaft til stegepanden.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret ris og salat i dybe tallerkener.
Top ris med korma og rejer.