Skip to main content
Hurtig fiske-'korma' med rejer
Hurtig fiske-'korma' med rejer

Hurtig fiske-'korma' med rejer

med basmatiris og friske grøntsager

Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er torsk som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores fiskekorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Koriander

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Agurk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Tomat

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

150 g

Basmatiris

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3268 kJ
Kalorier (kcal)781 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat77.6 g
Sukker8.8 g
Protein42 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav korma
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek.Tilsæt kokosmælk, vand, sojasauce og salt, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min.Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav salat
3

Imens, hak tomat og agurk groft. Bland tomat, gulerod, agurk, salt og olivenolie i en skål.

Halver citrusfrugt. Tilsæt citrusfrugtsaft til stegepanden.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret ris og salat i dybe tallerkener.

Top ris med korma og rejer.