
Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er kuller som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores kullerkorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Koriander
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
½ stk
Agurk
10 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Tomat
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
150 g
Basmatiris
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek. Tilsæt kokosmælk, vand, sojasauce og salt, og bring i kog.
Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min. Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Imens, hak tomat og agurk groft.
Pluk koriander.
Bland tomat, koriander, gulerod, agurk, salt og olivenolie i en skål.
Halver citrusfrugt.
Tilsæt citrusfrugtsaft til stegepanden.

Anret ris og salat i dybe tallerkener.
Top ris med korma.