Skip to main content
Hurtig fiske-'korma'

Hurtig fiske-'korma'

med basmatiris og friske grøntsager

Korma er en indisk ret kendt for grøntsager og kød i en fyldig, cremet sauce. Aftenens protein er kuller som får lov til at simre i den aromatiske korma med karrypasta, kokosmælk, sojasauce og indiske krydderier. Vi serverer vores kullerkorma med luftige basmatiris og en frisk salat med tomat, agurk og gulerod.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Soja
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Koriander

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Agurk

10 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Tomat

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

150 g

Basmatiris

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3072 kJ
Kalorier (kcal)734 kcal
Fedt32.7 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat78 g
Sukker8.8 g
Kostfibre5.2 g
Protein38.9 g
Salt4.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium301.5 mg
Calcium32.9 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav korma
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits karrypasta og Mild Mahal i 30 sek. Tilsæt kokosmælk, vand, sojasauce og salt, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, tilsæt fisk, og lad simre i 2-3 min. Vend fisk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Lav salat
3

Imens, hak tomat og agurk groft.

Pluk koriander.

Bland tomat, koriander, gulerod, agurk, salt og olivenolie i en skål.

Halver citrusfrugt.

Tilsæt citrusfrugtsaft til stegepanden.

Server
4

Anret ris og salat i dybe tallerkener.

Top ris med korma.