Når det er koldt og mørkt, har vi brug for spicy og fyldig hyggemad. Det byder vi på i aften i form af cremet, cajunkrydret kyllingepasta med zucchini, tomat, hvidløg og fløde. Vi topper med revet ost, og spicy chiliflager til de modige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
2 g
Røget paprika
½ stk
Zucchini
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
300 g
Kyllingebryststrimler
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær zucchini og tomat i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt kylling, og krydr med et nip salt. Tilsæt zucchini, tomat, Ay Cajun-ba, røget paprika og tomatpuré, og steg i 4-5 min, eller indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 1 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Krydr med salt og peber.
Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.