Hurtig cajunkrydret kyllingepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig cajunkrydret kyllingepasta

Hurtig cajunkrydret kyllingepasta

med finrevet ost og spicy chiliflager

Når det er koldt og mørkt, har vi brug for spicy og fyldig hyggemad. Det byder vi på i aften i form af cremet, cajunkrydret kyllingepasta med zucchini, tomat, hvidløg og fløde. Vi topper med revet ost, og spicy chiliflager til de modige.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

2 g

Røget paprika

½ stk

Zucchini

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

300 g

Kyllingebryststrimler

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3265 kJ
Kalorier (kcal)780 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker14 g
Protein56.3 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand, og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kylling og grøntsager
2

Skær zucchini og tomat i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt kylling, og krydr med et nip salt. Tilsæt zucchini, tomat, Ay Cajun-ba, røget paprika og tomatpuré, og steg i 4-5 min, eller indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 1 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Krydr med salt og peber.

Server
4

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.