Skip to main content
Hurtig cajun-kyllingesalat
Hurtig cajun-kyllingesalat

Hurtig cajun-kyllingesalat

med sprødbagte kikærter og yoghurt-citrusdressing

Når du har travlt med at få lækker mad på bordet, så skulle du prøve vores fyldige og mættende Hurtig cajun-kyllingesalat. Den er fyldt med stegt kylling og løg, sprødbagte krydrede kikærter og en salat med verden lækreste dressing på aioli, yoghurt og citrusfrugtsaft. Og så tager den ingen tid at lave!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

390 g

Kikærter

200 g

Romainesalat

1 stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Citrusfrugt

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kikærter

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2489 kJ
Kalorier (kcal)595 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat32.9 g
Sukker10.4 g
Protein47.8 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hæld væde fra kikærter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie. Krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Steg kylling
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling og løg med salt, Ay Cajun-ba og et nip peber i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Skær citrusfrugt i både.

Bland yoghurt, aioli, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend salat og gulerod i skålen.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med kylling, løg og kikærter.

Server med resterende citrusfrugtbåde.