HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Baconburger
topBanner
Hurtig baconburger

Hurtig baconburger

med timianstegt champignon og spejlet æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:HurtigOne PanLet at laveBørnevenlig
Allergener:ægsennepglutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 g

Tørret timian

½ stk

Citron, økologisk

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3335.7358 kJ
Kalorier (kcal)797.26 kcal
Fedt44.375 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat64.1375 g
Sukker24.6 g
Protein28.5375 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

2

Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe, rødløg og timian i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Skær citron i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

6

Smør boller med cajunmayonnaise. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.