Halloumifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumifritters

Halloumifritters

med zucchinisalat, dild og sennepsdressing

Halloumifritters er yderst velsmagende og fyldte med spændende ingredienser. Vi river rødløg, pastinak, kartofler og halloumi, som vi blander med oregano og chili. I aften serverer vi vores halloumifritters med en dejlig salat med æble, dild og ovnbagt zucchini. En cremet sennepsdressing med purløg fuldender retten.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

300 g

Kartofler

½ stk

Løg

½ stk

Rød chili

½ stk

Zucchini

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Purløg

60 g

Blandet salat

1 pose

Dild

1 stk

Æble

½ stk

Citron, økologisk

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

4 spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)819 kcal
Energi (kJ)3428 kJ
Fedt43.4 g
Mættet fedt24.6 g
Kulhydrat61.89 g
Sukker17.1 g
Protein40.32 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag zucchini
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Forbered råvarer
2

Riv løg [1/2 stk, 2P], kartofler (uskrællet) og halloumi groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Del citron i to. Hak purløg fint. Skyl salat under koldt vand* i en skål. Hak dild groft. Skær æble i tynde, halve skiver. 

Bland fars
3

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] med Mamas Favorit i en stor skål. Tilsæt løg, chili, kartoffel og halloumi, og rør godt rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og rør det hele sammen. 

Steg fritters
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (3 pr. person) i panden, og steg i 5-6 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav zucchinisalat
5

Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], halvdelen af sennep, et skvæt limesaft, purløg og et nip salt* og peber* i en skål. Tag bagepladen med zucchini ud af ovnen, og lad køle af i 5 min. Bland dild, æble, zucchini og salat i en skål. TIP: Smag dressing til med resterende sennep. 

Server
6

Anret fritters og zucchinisalat på tallerkener. Server med sennepsdressing.