HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumifritters
topBanner
Halloumifritters

Halloumifritters

med zucchinisalat, dild og sennepsdressing

Halloumifritters er yderst velsmagende og fyldte med spændende ingredienser. Vi river rødløg, pastinak, kartofler og halloumi, som vi blander med oregano og chili. I aften serverer vi vores halloumifritters med en dejlig salat med æble, dild og ovnbagt zucchini. En cremet sennepsdressing med purløg fuldender retten.

Tags:Under 650 kcalVegetariskStærk
Allergener:mælksennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

300 g

Kartofler

½ stk

Løg

½ stk

Chili

110 g

Zucchini

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

25 g

Grov sennep

(Indeholdersennep)

1 pose

Purløg

60 g

Blandet salat

1 pose

Dild

1 stk

Æble, grønt

(Indeholderæg)

½ stk

Citron, økologisk

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

4 spsk

Hvedemel (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)819.195 kcal
Energi (kJ)3427.512 kJ
Fedt43.4004 g
Mættet fedt24.6 g
Kulhydrat61.8848 g
Sukker17.1 g
Protein40.317 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Riv løg [1/2 stk, 2P], kartofler (uskrællet) og halloumi groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Del citron i to. Hak purløg fint. Skyl salat under koldt vand* i en skål. Hak dild groft. Skær æble i tynde, halve skiver. 

3

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] med Mamas Favorit i en stor skål. Tilsæt løg, chili, kartoffel og halloumi, og rør godt rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og rør det hele sammen. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (3 pr. person) i panden, og steg i 5-6 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], halvdelen af sennep, et skvæt limesaft, purløg og et nip salt* og peber* i en skål. Tag bagepladen med zucchini ud af ovnen, og lad køle af i 5 min. Bland dild, æble, zucchini og salat i en skål. TIP: Smag dressing til med resterende sennep. 

6

Anret fritters og zucchinisalat på tallerkener. Server med sennepsdressing.