Gyldenstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med ovnstegte kartofler og syrlig æbleslaw

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3095 kJ
Kalorier (kcal)740 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat66.7 g
Sukker12.8 g
Protein41.5 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Paner kød
2

Pisk æg i en skål.

Bland panko og salt i en anden skål.

Krydr svinekød med salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Skær æble
4

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Bland æbleslaw
5

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt og peber i en skål.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og æbleslaw på tallerkener.