
En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
300 g
Svineschnitzel
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en skål.
Bland panko og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden skål.
Krydr svinekød med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt og peber i en skål.

Anret svinekød, kartofler og æbleslaw på tallerkener.