Dildpaneret laks og tatarsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret laks og tatarsauce

Dildpaneret laks og tatarsauce

med ovnbagte kartofler og stegte sukkerærter

Vi gætter på, at du har glædet dig til at lave denne fantastiske opskrift, lige siden du så den spændende titel. Nu er det tid, vi dildpanerer vores dejlige laks, og bager den vidunderligt sprødt. Samtidig bager vi kartofler, og steger sukkerærter og radise. Vi topper herlighederne med hjemmelavet tatarsauce med skalotteløg, citron, sennep, aioli og persille.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg
Sennep
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

½ stk

Citron

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Skalotteløg

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

400 g

Små kartofler

1 pose

Sukkerærter

75 g

Radiser

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)835 kcal
Energi (kJ)3492 kJ
Fedt53.2 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat49.6 g
Sukker8.4 g
Protein35 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Ovnbag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet).

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav tatarsauce
2

Imens, hak skalotteløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Bland skalotteløg, citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt i en lille skål.

Paner fisk
3

Hak dild og hvidløg fint.

Bland dild, panko, hvidløg og olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål, og kydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Dub laks tør med køkkenrulle, krydr med et nip salt, og placer på en anden bageplade med bagepapir.

Top med panering, og tryk forsigtigt, så den sidder fast.

Bag fisk
4

Placer laks i ovnen, når kartoflerne har 8 min tilbage.

Bag laks i 8 min, eller indtil sprød og gennemtilberedt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Steg sukkerærter
5

Skær ender af sukkerærter, og halver radiser.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg sukkerærter og radiser med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil sukkerærterne begynder at blive møre.

Hak persille [½ pose, 2P] fint.

Rør sennep [½ pakke, 2P], aioli, persille og et nip peber i skålen med skalotteløg.

Server
6

Anret kartofler, laks og grøntsager på tallerkener. 

Server med tatarsauce og resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image