Laks og pasta er en vindende duo, og i aften får de selskab af et væld af andre skønne ingredienser. Vi steger løg, hvidløg, zucchini, gulerod og laks, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med crème fraiche, grøntsagsbouillon og dild. Vi vender tagliatelle i saucen, og så er den fantastiske alt-i-en ret klar at serveres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Zucchini
1 stk
Gulerod
1 pose
Dild
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv zucchini [½ stk, 2P] og gulerod (uskrællet) groft.
Hak dild fint (gem nogle hele blade til pynt).
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og hvidløg i 2-3 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt zucchini, gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 3 min, eller indtil bløde.
Imens, fjern skind fra laks, skær i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt laks til panden, og steg i 6-7 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt crème fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, dild og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med dild.