topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet laksepasta

Cremet laksepasta

med revet zucchini og frisk dild

Laks og pasta er en vindende duo, og i aften får de selskab af et væld af andre skønne ingredienser. Vi steger løg, hvidløg, zucchini, gulerod og laks, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med crème fraiche, grøntsagsbouillon og dild. Vi vender tagliatelle i saucen, og så er den fantastiske alt-i-en ret klar at serveres.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 pose

Dild

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3582 kJ
Kalorier (kcal)856 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker8.2 g
Protein40.4 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv zucchini [½ stk, 2P] og gulerod (uskrællet) groft.

Hak dild fint (gem nogle hele blade til pynt).

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 2-3 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt zucchini, gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 3 min, eller indtil bløde.

Imens, fjern skind fra laks, skær i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg laks
3

Tilsæt laks til panden, og steg i 6-7 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
5

Tilsæt crème fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, dild og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med dild.