Skip to main content
Chorizotoppede oksekødsenchiladas

Chorizotoppede oksekødsenchiladas

med guacamole og tortillachips

Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Chorizotoppede oksekødsenchiladas. Denne fyldige ret har en perfekt blanding af mexicanske krydderier og aromatisk kødsauce med sorte bønner, tomat og rødvin. Tortillachipsene med guacamole og fraiche gør dette skønne måltid til en sand mexicansk fiesta!

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

60 g

Chorizo, ternet

8 stk

Små tortillabrød

390 g

Sorte bønner

1 stk

Avocado

70 g

Tomatpuré

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

60 g

Rødvinssauce

100 g

Cheddar-/goudablanding, revet

150 ml

Fraiche

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

75 g

Tortillachips

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Sukker til sauce

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til guacamole

Næringsindhold

Energi (kJ)6333 kJ
Kalorier (kcal)1514 kcal
Fedt78.6 g
Mættet fedt29.9 g
Kulhydrat120 g
Sukker16.5 g
Kostfibre16.4 g
Protein64.7 g
Salt7.9 g
Potassium339.8 mg
Calcium7.8 mg
Iron2.5 mg

Fremgangsmåde

1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme. 

Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil genemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

2

Skyl sorte bønner.

Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød med Ay Cajun-ba, Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt hvidløg og tomatpuré, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sorte bønner, rødvinssauce, sukker og vand, og lad koge i 1-2 min, indtil gennemvarmet. Mos sorte bønner groft med bagsiden af grydeskeen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Fordel en skefuld fyld på tortillabrød, og rul stramt sammen. Placer med åbningen nedad i et ildfast fad.

Drys med cheddar/gouda.

Bag i ovnen i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær lime i både. 

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

6

Anret enchiladas og tortillachips på tallerkener.

Top enchiladas med chorizo.

Riv korianderblade over.

Server med guacamole og fraiche.