Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Chorizotoppede oksekødsenchiladas. Denne fyldige ret har en perfekt blanding af mexicanske krydderier og aromatisk kødsauce med sorte bønner, tomat og rødvin. Tortillachipsene med guacamole og fraiche gør dette skønne måltid til en sand mexicansk fiesta!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
60 g
Chorizo, ternet
8 stk
Små tortillabrød
390 g
Sorte bønner
1 stk
Avocado
70 g
Tomatpuré
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
60 g
Rødvinssauce
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
150 ml
Fraiche
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
75 g
Tortillachips
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 tsk
Sukker til sauce
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til guacamole
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil genemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skyl sorte bønner.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med Ay Cajun-ba, Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg og tomatpuré, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sorte bønner, rødvinssauce, sukker og vand, og lad koge i 1-2 min, indtil gennemvarmet. Mos sorte bønner groft med bagsiden af grydeskeen.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Fordel en skefuld fyld på tortillabrød, og rul stramt sammen. Placer med åbningen nedad i et ildfast fad.
Drys med cheddar/gouda.
Bag i ovnen i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær lime i både.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret enchiladas og tortillachips på tallerkener.
Top enchiladas med chorizo.
Riv korianderblade over.
Server med guacamole og fraiche.