Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl børnene med en luksusmadpakke med hjemmelavede pizzasnegle! Vi topper dem med majs og revet gouda, og serverer dem med agurkestænger og æblebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomatpuré
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 dåse
Majs
2 stk
Agurk
2 stk
Æble
¼ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Hæld væde fra majs.
Bland tomatpuré, sukker, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter. Smør med et tyndt lag tomatpuré. Drys med gouda og majs i et jævnt lag.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Rul dejen sammen til en lang pølse, og skær ud i 6 pizzasnegle.
Placer pizzasnegle med skæresiden opad på en bageplade med bagepapir, og tryk dem let flade med hånden.
Bag i 15-18 min, eller indtil gyldne.
Imens, skær agurk i 1 cm stænger.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Anret pizzasnegle i madpakken med æblebåde og agurkestænger ved siden af.