topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret kyllingepasta

Cajunkrydret kyllingepasta

med finrevet ost og spicy chiliflager

Når det er koldt og mørkt, har vi brug for spicy og fyldig hyggemad. Det byder vi på i aften i form af cremet, cajunkrydret kyllingepasta med zucchini, tomat, hvidløg og fløde. Vi topper med revet ost, og spicy chiliflager til de modige.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Chiliflager

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Kyllingebryststrimler

2 g

Røget paprika

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3257 kJ
Kalorier (kcal)778 kcal
Fedt25.5 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker13.4 g
Protein56.3 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kylling og grøntsager
2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og tomat i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt kylling, og krydr med et nip salt. Tilsæt zucchini, tomat, Ay Cajun-ba, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg i 4-5 min, eller indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 1 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber.

Server
4

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og chiliflager.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.