Gør hverdagen lidt lettere med vores sammensatte kits. Hvert kit indeholder 3 nemme opskrifter, som dækker flere dage. Opskrifterne er enkle med kun 2 trin, og de er samlet i ét overskueligt opskriftsark på 6 trin. Her kommer tre himmelske smoothies, så du har morgenmad til 3 dage. Mangobowlen toppes med cashewnødder og frysetørrede jordbær. Vores blåbær-avocadosmoothie blendes med honning og kokosmælk og er forfriskende og ikke for sød. Og den smukke lilla blåbær-mangosmoothiebowl toppes med peanutbutter, sprøde mandler og kokosmel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 g
Frysetørrede jordbær
2 stk
Mango
360 ml
Kokosmælk
75 g
Honning
40 g
Cashewnødder
16 g
Frysetørrede blåbær
1 stk
Avocado
300 g
Yoghurt
50 g
Peanutbutter
40 g
Mandler
15 g
Kokosmel
Skræl mango [1 stk], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Bank cashewnødder (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Kom mango, honning [1 stk] og kokosmælk [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
Anret i skåle, og drys med cashewnødder og frysetørrede jordbær.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.
Kom frysetørrede blåbær [1 pakke] i en lille skål, og dæk med koldt vand.
Lad udbløde i 5 min.
Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Kom avocado, udblødte blåbær med vandet, honning [1 stk] og kokosmælk [1 stk] i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
Anret i glas.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.
Kom frysetørrede blåbær [1 pakke] i en lille skål, og dæk med koldt vand.
Lad udbløde i 5 min.
Skræl mango [1 stk], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Bank mandler (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Kom mango, udblødte blåbær med vandet, honning [1 stk] og yoghurt i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
Anret i skåle, og top med peanutbutter.
Drys med mandler og kokosmel.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.