Skip to main content
Arme riddere på briochebrød
Arme riddere på briochebrød

Arme riddere på briochebrød

4 portioner | med syltetøj og honningristede nødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. French Toast, eller arme riddere som de også kaldes, er et rigtig godt bud på en luksus morgenmad. Specielt i denne opskrift, hvor vi server dem med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede pistacienødder og hasselnødder.

Allergener:
Nødder
pistacienødder
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Honning

30 g

Pistacienødder

(Indeholder: Nødder, pistacienødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)

4 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

100 g

Hindbærsyltetøj

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

2 stk

Æg til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)6243 kJ
Kalorier (kcal)1492 kcal
Fedt75.7 g
Mættet fedt31.1 g
Kulhydrat165.6 g
Sukker86.3 g
Kostfibre6.8 g
Protein33.1 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2 g
Potassium130.7 mg
Calcium19.7 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Skær hver bolle i 4 skiver.

Pisk æg og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.

Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.

Rist nødder
2

Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist nødder, halvdelen af ​​honningen og et nip salt i 3-4 min, indtil det bobler og nødder er dækket.

Fordel på et stykke bagepapir, og lad køle af.

Lav french toast
3

Skyl stegepanden af, og opvarm en smule olivenolie og smør i den på middelhøj varme.

Steg brød i 2-4 min i omgange, indtil let brunet.

Server
4

Anret french toast på tallerkener, og dryp med resterende honning.

Server med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede nødder.