Avocadobaguette med sprød prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avocadobaguette med sprød prosciutto

Avocadobaguette med sprød prosciutto

2 portioner | med purløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en herlig baguette med cremet avocadomos og ovnbagt prosciutto. Den er genial til både morgenmad og frokost, og så er den lynhurtig at lave.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

1 pose

Purløg

1 stk

Citron

50 g

Prosciutto

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2679 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat72.2 g
Sukker11.8 g
Protein18.7 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Bag prosciutto
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Kom prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Varm baguette
2

Del baguette på midten, placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 6-8 min, indtil ristet og sprødt.

TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Lav avocadomos
3

Imens, halver citron.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak purløg fint.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

4

Smør hver side af baguette med avocadomos.

Top med stykker af prosciutto.

Drys med purløg.