Skip to main content
Baconsvøbte hotdogs

Baconsvøbte hotdogs

med sprød coleslaw og grillet majskolbe

Det er sommer, solen skinner og selvfølgelig skal vi grille. I aften griller vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprødt brød, baconsvøbt pølse, BBQ-sauce, ristede løg og coleslaw med persille og aioli. Dejligt tilbehør er hjemmelavede cajunfritter og grillet majs med cajunkrydderier.

Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep
Hvede
Havre
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Majskolbe

125 g

Bacon, skiver

320 g

Kålpølse

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

80 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nøtter, Sesam)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 6)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1687 kcal
Energi (kJ)7058 kJ
Fedt97.5 g
Mættet fedt33.9 g
Kulhydrat161.7 g
Sukker25.4 g
Kostfibre15.9 g
Protein53.6 g
Salt7.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered majs
2

Skræl majs, og del i to.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber. Placer på en bageplade med bagepapir, og stil til side. 

GRILL: Grill uskrællet majs i 10-15 min.

Bag majs og pølser
3

Svøb pølser i bacon. 

Placer pølser på bagepladen med majs, og bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil majsen er mør, pølserne er gennemstegte og baconen er sprød.

GRILL: Grill baconsvøbte pølser i 4-6 min, eller indtil baconen er sprød.

Lav coleslaw
4

Imens, hak persille fint.

Bland snittet kålsalat, persille og halvdelen af aioli i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Varm pølsebrød
5

Varm pølsebrød på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 3 min tilbage. 

GRILL: Varm pølsebrød i 1 min på hver side, eller indtil brødene har fået farve.

Server
6

Smør pølsebrød med en smule BBQ-sauce, og fyld med pølser og coleslaw.

Dryp med resterende BBQ-sauce, og drys med ristede løg [½ pakke, 2P].

Server med fritter, majs og resterende aioli og coleslaw.

Top majs med smør [2 spsk I 4 spsk], og drys med resterende Ay Cajun ba.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image