Det er sommer, solen skinner og selvfølgelig skal vi grille. I aften griller vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprødt brød, baconsvøbt pølse, BBQ-sauce, ristede løg og coleslaw med persille og aioli. Dejligt tilbehør er hjemmelavede cajunfritter og grillet majs med cajunkrydderier.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Majskolbe
125 g
Bacon, skiver
320 g
Kålpølse
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nøtter, Sesam)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten)
2 spsk
Smør (trin 6)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skræl majs, og del i to.
Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber. Placer på en bageplade med bagepapir, og stil til side.
GRILL: Grill uskrællet majs i 10-15 min.
Svøb pølser i bacon.
Placer pølser på bagepladen med majs, og bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil majsen er mør, pølserne er gennemstegte og baconen er sprød.
GRILL: Grill baconsvøbte pølser i 4-6 min, eller indtil baconen er sprød.
Imens, hak persille fint.
Bland snittet kålsalat, persille og halvdelen af aioli i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber.
Varm pølsebrød på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 3 min tilbage.
GRILL: Varm pølsebrød i 1 min på hver side, eller indtil brødene har fået farve.
Smør pølsebrød med en smule BBQ-sauce, og fyld med pølser og coleslaw.
Dryp med resterende BBQ-sauce, og drys med ristede løg [½ pakke, 2P].
Server med fritter, majs og resterende aioli og coleslaw.
Top majs med smør [2 spsk I 4 spsk], og drys med resterende Ay Cajun ba.