topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk vegetarbowl

Asiatisk vegetarbowl

med stegte kikærter, avocado & ris

I aften laver vi en velsmagende og nem vegetarbowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Ris og stegte kikærter danner base i vores bowl, som også indeholder tomater, kål og avocado. For at få endnu mere farve og smag topper vi med asiatisk mayo, chili og limebåde.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 pakke

Kikærter

12.5 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Avocado

1 stk

Forårsløg

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rød chili

1 stk

Tomat

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

10 g

Sesamfrø

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)752 kcal
Energi (kJ)3145 kJ
Fedt26.71 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat96.67 g
Sukker18.8 g
Protein18.79 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg kikærter
2

Riv limeskal [1/2 stk, 2P.], og skær lime i både. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt limeskal, woksauce [1/2 pakke, 2P.], honning [1/2 pakke, 2P.], sojasauce og sesamfrø, og steg i yderligere 1-2 min.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Hak koriander fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P.], fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint.

Lav asiatisk mayo
4

Bland asiatisk dressing, mayonnaise og et skvæt vand* i en lille skål. Bland kålblanding, en smule olivenolie*, et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en anden skål.

Bland ingredienser
5

Tilsæt forårsløg til gryden med ris, og rør godt rundt. Tilsæt koriander til panden med kikærter, og rør godt rundt.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kikærter, tomat, kålsalat og avocado Dryp med asiatisk mayo. Drys med chili. Server med limebåde.