HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Vegetarbowl
topBanner
Asiatisk vegetarbowl

Asiatisk vegetarbowl

med stegte kikærter, avocado og ris

I aften laver vi en velsmagende og nem vegetarbowl med masser af vidunderlige farver og ingredienser. Ris og stegte kikærter danner base i vores bowl, som også indeholder tomater, kål og avocado. For at få endnu mere farve og smag topper vi med asiatisk mayo, chili og limebåde.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensesamsojasulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Lime, økologisk

1 pakke

Kikærter

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

12.5 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Avocado

1 stk

Forårsløg

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

½ stk

Chili

1 stk

Tomat

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3145.1125 kJ
Kalorier (kcal)751.7 kcal
Fedt26.7064 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat96.669 g
Sukker18.8 g
Protein18.7885 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt limeskal, asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P], sojasauce og sesamfrø, og steg videre i 1-2 min.

3

Skær tomat i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Hak koriander fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint.

4

Bland asiatisk dressing, mayonnaise og et skvæt vand* i en lille skål. Bland kålblanding, en smule olivenolie*, et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en anden skål.

5

Tilsæt forårsløg til gryden med færdigkogt ris, og rør rundt. Tilsæt koriander til panden med kikærter, og rør rundt.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kikærter, tomat, kålsalat og avocado. Dryp med asiatisk mayonnaise. Drys med chili. Server med limebåde.