Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Harissa-krydderi
280 g
Kyllingebryst
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
10 g
Kyllingefond
1 stk
Dild
35 g
Grønne oliven
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Citron
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Bredbladet persille
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nødder, Byg, Havre)
200 g
Spidskål
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Vand til sauce
2.5 dl
Vand til bulgur
1 dl
Vand til grøntsager
¼ tsk
Salt til syltning
2 spsk
Olie til salsa