Skip to main content

Harissa chicken and whipped white cheese sauce

with herbed bulgur and tapenade charred cabbage

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Harissa-krydderi

280 g

Kyllingebryst

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

10 g

Kyllingefond

1 stk

Dild

35 g

Oliven

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Bredbladet persille

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Gluten, Havre, Rug, Byg, Hvede, Sesam, Jordnødder, Spelt, Nøtter)

200 g

Spidskål

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Vand til sauce

2.5 dl

Vand til bulgur

1 dl

Vand til grøntsager

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Olie til salsa

Næringsindhold

Energi (kJ)3375 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt42.7 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat48.7 g
Sukker10.3 g
Kostfibre10.1 g
Protein55.9 g
Salt4.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium129.9 mg
Calcium61.9 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image