Skip to main content
Harissa chicken and whipped white cheese sauce

Harissa chicken and whipped white cheese sauce

with herbed bulgur and tapenade charred cabbage

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Harissa-krydderi

280 g

Kyllingebryst

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

10 g

Kyllingefond

1 stk

Dild

35 g

Grønne oliven

100 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Citron

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Bredbladet persille

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nødder, Byg, Havre)

200 g

Spidskål

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Vand til sauce

2.5 dl

Vand til bulgur

1 dl

Vand til grøntsager

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Olie til salsa

Næringsindhold

Energi (kJ)3386 kJ
Kalorier (kcal)809 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat42.5 g
Sukker8.9 g
Kostfibre11.3 g
Protein56 g
Salt4.8 g
Trans Fat0.1 g
Calcium1 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image