Pita med veganske nuggets | Byg selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pita med veganske nuggets | Byg selv

med BBQ-kartofler og sprød salat

Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Pita med veganske nuggets. Du vælger selv hvordan din pita skal bygges, og hvad der skal i - vi lover dig blot, at du får levende og vibrerende smage og spændende teksturer, der helt sikkert vil bringe glæde og smil rundt om middagsbordet.

Allergener:
Æg
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3307 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat99.6 g
Sukker13.4 g
Protein25.3 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af BBQ-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, halver citron.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland et skvæt citronsaft, sukker og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

3

Fordel nuggets på en bageplade med bagepapir, og krydr med resterende BBQ-krydderi.

Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

4

Imens, skær agurk og tomat i tynde skiver.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

5

Hold pitabrød under rindende vand i 1 sek.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

Halver pitabrød.

6

Fyld pitabrød med nuggets, tomat, agurk, rødløg, salat og aioli, og anret på tallerkener.

Server med kartofler, mayonaise og resterende grøntsager.