Skip to main content
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med sprød halloumi, bulgur & tomat

4.4
(1,4 t)

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

½ stk

Løg

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

4 g

Panamad

4 g

Bouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

200 g

Halloumi

60 g

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)612 kcal
Energi (kJ)2562 kJ
Fedt28.2 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.2 g
Sukker4.1 g
Kostfibre12.4 g
Protein35.7 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bag grøntsager
2

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie* og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Kog bulgur
3

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. Skær rødløg [1/2 stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

Bland dressing
5

Skyl spinat under koldt vand*. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.