
En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Kikærter
½ stk
Løg
½ stk
Zucchini
2 stk
Tomat
4 g
Panamad
4 g
Bouillon
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
200 g
Halloumi
60 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
75 g
Fraiche
½ stk
Hvidløgsfed
4 dl
Vand

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie* og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. Skær rødløg [1/2 stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

Skyl spinat under koldt vand*. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med salt* og peber*.

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.

