Varm kikærtesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med sprød halloumi, bulgur & tomat

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

½ stk

Rødløg

½ stk

Zucchini

2 stk

Tomat

4 g

Panamad

4 g

Grøntsagsbouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Halloumi

60 g

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)612 kcal
Energi (kJ)2562 kJ
Fedt28.19 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.22 g
Sukker4.1 g
Protein35.67 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bag grøntsager
2

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie* og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Kog bulgur
3

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. Skær rødløg [1/2 stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

Bland dressing
5

Skyl spinat under koldt vand*. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image