
Ratatouille er en ægte fransk klassiker med squash, tomat og aubergine. I aften laver vi den med et lille tvist og steger kylling, som vi kommer i sammen med vores unikke krydderiblandinger Hvide Løjer og Urter og Middelhavsdrøm. Vi serverer retten med persille og ostetoppet baguette. Bon appétit!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
390 g
Hakkede tomater m. basilikum
1 stk
Zucchini
½ stk
Aubergine
½ stk
Løg
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Bouillon
½ g
Chiliflager
1 stk
Kruspersille
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
20 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til gryderet
½ dl
Vand til gryderet
½ tsk
Sukker til gryderet
1 spsk
Smør til brød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg kylling med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken.

Imens, hak zucchini og aubergine i grove tern.
Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grøntsager i 3-4 min, eller indtil gyldne og bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt kylling, hakkede tomater, Hvide Løjer og Urter, Middelhavsdrøm, bouillon, vand, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, halver brød.
Smør brød med smør, og drys med ost.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Hak persille groft.

Anret ratatouille i skåle.
Top med persille og chiliflager.
Server med brød.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

