topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Urtepaneret svineschnitzel

Urtepaneret svineschnitzel

med spaghetti i tomatsauce og rucolasalat

Server familiens vidunderlig svineschnitzel, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavssmag. Vi serverer vores urtepaneret svineschnitzel og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Spaghetti

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

40 g

Rucola

½ stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)848 kcal
Energi (kJ)3548 kJ
Fedt31.8 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker19 g
Protein55 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta [1/2 pakke, 2P] i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

Paner kød
2

Hak persille fint. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en lille skål. Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål. Krydr svinekød med et nip salt* og peber*. Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Steg kød
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt hakkede tomater, Middelhavsdrøm, resterende persille, vand* [½ dl | 1 dl], sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt* til samme stegepande (skyl af først), og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen.

Bland citrondressing
5

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Halver citron [1/2 stk, 2P]. Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt* og peber* sammen i en lille skål. Vend rucola med citrondressing i en skål.

Server
6

Anret svinekød og pasta på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Server med rucola.