Skip to main content
Urtepaneret svineschnitzel

Urtepaneret svineschnitzel

med spaghetti i tomatsauce og rucolasalat

4.2
(194)

Server familiens vidunderlig svineschnitzel, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavssmag. Vi serverer vores urtepaneret svineschnitzel og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Spaghetti

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)

1 pose

Bredbladet persille

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

300 g

Svineschnitzel

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

40 g

Rucola

½ stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)767.9 kcal
Energi (kJ)3213.1 kJ
Fedt31.5 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat64.9 g
Sukker18.3 g
Kostfibre8.4 g
Protein52.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta [1/2 pakke, 2P] i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Paner kød
2

Hak persille fint. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en lille skål. Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål. Krydr svinekød med et nip salt og peber. Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Steg kød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt hakkede tomater, Middelhavsdrøm, resterende persille, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt til samme stegepande (skyl af først), og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen.

Bland citrondressing
5

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. Halver citron [1/2 stk, 2P]. Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber sammen i en lille skål. Vend rucola med citrondressing i en skål.

Server
6

Anret svinekød og pasta på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost. Server med rucola.