Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Forkæl børnene med en skøn pastasalat med rigatoni, kylling, peberfrugt og vores egen cremede pestodressing. Den dejlige madpakke indeholder også æblebåde og agurkstave. Lav madpakken aftenen før, og undgå stress og jag om morgenen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Agurk
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
1 stk
Æble
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Peberfrugt
100 g
Cremet pestodressing
¼ tsk
Salt til kød
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Skyl pasta under koldt vand.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær agurk i stave.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Bland pasta, kylling, peberfrugt og pestodressing i en stor skål.
Anret pastasalat, og agurk og æble for sig i madpakken.
Opbevar på køl.