HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvampeburger
topBanner
Svampeburger

Svampeburger

med bacon, coleslaw, mayo & spejlæg (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:One PanHurtigBørnevenligLet at lave
Allergener:ægsennepmælkglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 g

Tørret timian

50 g

Citron

1 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

150 g

Gulerod

50 g

Kålblanding, skåret

1 g

Briocheboller

(Indeholderæg, sennep, mælk, glutenKan indeholdesoja, sesam)

2 stk

Ketchup

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)532.135 kcal
Energi (kJ)2226.4526 kJ
Fedt38.5175 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat20.94 g
Sukker16 g
Protein20.86 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

2

Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe, rødløg og timian i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Skær citron i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. 

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

6

Smør boller med cajunmayo. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.