Skip to main content
Svampeburger

Svampeburger

med bacon, coleslaw, mayo & spejlæg (OBS! Æg medfølger ikke)

4.5
(161)

Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:
One Pan
Hurtig
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Løg

1 g

Tørret timian

½ stk

Citrusfrugt

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde spor af: Selleri)

2 stk

Briocheboller

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)532.1 kcal
Energi (kJ)2226.5 kJ
Fedt38.5 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat20.9 g
Sukker16 g
Kostfibre6.7 g
Protein20.9 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Steg svampe & løg
2

Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe, rødløg og timian i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav coleslaw
3

Skær citron i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende. 

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør boller med cajunmayo. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.