
Når du har lyst til en lynhurtig omgang aftensmad, som stadig er fyldig og fuld af smag, så kommer vores Hurtige 'alfredo' kyllingespaghetti dig til undsætning! Vi vender vores 'al dente'-kogte spaghetti i en cremet flødesauce med kylling, hvidløg, grønkål og smør, og topper til sidst med ristede løg og finrevet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
300 g
Kyllingebryststrimler
100 g
Grønkål, skåret
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Middelhavsdrøm
20 g
Parmigiano Reggiano
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
1 stk
Løg
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Hvede, Gluten)
2 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Smør til pasta
¼ tsk
Salt til pasta

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hak løg og løg fint.
Steg kylling, løg og løg med salt, Middelhavsdrøm og et stort nip peber i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt grønkål, bouillon, salt, madlavningsfløde og pastavand, og kog i 4-5 min, indtil grønkålen er faldet sammen.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta, smør, halvdelen af finrevet ost, salt og et nip peber til saucen, og vend sammen.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med ristede løg og resterende finrevet ost.