Skip to main content
Steak-tacos og chimichurri
Steak-tacos og chimichurri

Steak-tacos og chimichurri

med sød kartoffelfritter og kålslaw

4.3
(26)

Tacos med steak og aromatisk urtesauce, yum! Her skæres rumpsteaken i tynde skiver og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Dine tacos fyldes også med srirachakrydret kålslaw og avocadotern, og serveres med sprøde sød kartoffelfritter. Nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

300 g

Rumpsteak

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Koriander

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Chili

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Avocado

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Radiser

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Olie til chimichurri

3 spsk

Vand til chimichurri

¼ tsk

Salt til chimichurri

¼ tsk

Salt til slaw

Næringsindhold

Energi (kJ)5191 kJ
Kalorier (kcal)1241 kcal
Fedt63.6 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat114.8 g
Sukker12.3 g
Kostfibre13.1 g
Protein49.6 g
Salt5.6 g
Potassium869.7 mg
Calcium72.7 mg
Iron1.7 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Ay Cajun-ba. 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber. Drys med rasp, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav chimichurri
2

Imens, hak persille og koriander fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. 

Halver citrusfrugt.

Bland persille, koriander, chili, citrusfrugtsaft, olivenolie, vand og salt.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Lav slaw
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland srirachamayonnaise, spidskål, radiser, salt og et nip peber.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Fyld tortillabrød med bøf, kålslaw og avocado.

Top bøf med chimichurri.

Server med fritter og yoghurtdip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image