Chimichurri steak tacos and cabbage slaw
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chimichurri steak tacos and cabbage slaw

with roasted sweet potatoes and dip

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Rumpsteak

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

1 stk

Rød chili

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Avocado

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Radiser

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¾ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7015 kJ
Kalorier (kcal)1677 kcal
Fedt51.9 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat116 g
Sukker10.5 g
Protein50.1 g
Salt6.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image