Skip to main content
Sprød kylling på trøffel-carbonara
Sprød kylling på trøffel-carbonara

Sprød kylling på trøffel-carbonara

med frisk tagliatelle og grøn salat

Se frem til en forførende middag der oser af luksus. Vi tilbereder en cremet carbonarasauce på æggeblomme, fløde og ost, som vi blander med bacon, portobello og frisk tagliatelle. Vi topper med trøffelolie og sprød pankokylling, og serverer herlighederne med en frisk salat med rødkål og balsamico.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

125 g

Cherrytomater

150 g

Portobello

280 g

Kyllingebryst

150 ml

Madlavningsfløde

250 g

Tagliatelle, frisk

8 ml

Trøffelolie

12 ml

Balsamico

60 g

Blandet salat

40 g

Finrevet ost

4 g

Grøntsagsbouillon

140 g

Bacon, tern

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

2 spsk

Mælk til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

2 stk

Æg til sauce

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)5568 kJ
Kalorier (kcal)1331 kcal
Fedt70.1 g
Mættet fedt32.6 g
Kulhydrat102.9 g
Sukker11.1 g
Kostfibre7.3 g
Protein79.4 g
Kolesterol0.2 mg
Salt4.8 g
Potassium300 mg
Calcium2.8 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Paner kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Kom mælk i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en tredje dyb tallerken.

Krydr kylling med salt, og vend i hvedemel, derefter i mælk og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Sænk til middel varme. Tilsæt svampe (tilsæt en smule olivenolie ved behov), og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.

Skyl salat, og halver cherrytomater.

Bland salat, rødkål og cherrytomater i en mellemstor skål.

Kog pasta
4

Bland æggeblomme, madlavningsfløde, resterende finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand og æggeblanding til stegepanden med svampe, og lad simre i 1-2 min under konstant omrøring.

Smag til med salt og peber.

Vend salat med balsamico, olivenolie og et nip salt og peber lige inden servering.

Skær kylling i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret carbonara på tallerkener, og dryp med trøffelolie.

Top med kylling.

Server med salat.