Se frem til en forførende middag der oser af luksus. Vi tilbereder en cremet carbonarasauce på æggeblomme, fløde og ost, som vi blander med bacon, portobello og frisk tagliatelle. Vi topper med trøffelolie og sprød pankokylling, og serverer herlighederne med en frisk salat med rødkål og balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
125 g
Cherrytomater
150 g
Portobello
280 g
Kyllingebryst
150 ml
Madlavningsfløde
250 g
Tagliatelle, frisk
8 ml
Trøffelolie
12 ml
Balsamico
60 g
Blandet salat
40 g
Finrevet ost
4 g
Grøntsagsbouillon
140 g
Bacon, tern
75 g
Rødkål, skåret
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
2 spsk
Mælk til panering
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
2 stk
Æg til sauce
½ dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Kom mælk i en anden dyb tallerken.
Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en tredje dyb tallerken.
Krydr kylling med salt, og vend i hvedemel, derefter i mælk og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Imens, skær svampe i tynde skiver.
Sænk til middel varme. Tilsæt svampe (tilsæt en smule olivenolie ved behov), og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.
Skyl salat, og halver cherrytomater.
Bland salat, rødkål og cherrytomater i en mellemstor skål.
Bland æggeblomme, madlavningsfløde, resterende finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt pasta, pastavand og æggeblanding til stegepanden med svampe, og lad simre i 1-2 min under konstant omrøring.
Smag til med salt og peber.
Vend salat med balsamico, olivenolie og et nip salt og peber lige inden servering.
Skær kylling i skiver.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tør.
Anret carbonara på tallerkener, og dryp med trøffelolie.
Top med kylling.
Server med salat.