Sprød kylling og trøffel-carbonara
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling og trøffel-carbonara

Sprød kylling og trøffel-carbonara

med frisk tagliatelle og grøn salat

Vi forstår, at du blev tiltrukket af den fantastiske titel på denne opskrift. Du kan se frem til en dejlig middag, der oser af luksus. Vi tilbereder en cremet sauce med æggeblomme, fløde og ost, som vi blander med bacon, portobello og frisk tagliatelle. Vi topper med trøffelolie og sprød panko kylling, og serverer herlighederne med en frisk grøn salat med balsamico.

Tags:
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

125 g

Cherrytomater

150 g

Portobello

150 ml

Madlavningsfløde

250 g

Tagliatelle, frisk

8 ml

Trøffelolie

12 ml

Balsamico

60 g

Blandet salat

280 g

Kyllingebryst

40 g

Finrevet ost

4 g

Grøntsagsbouillon

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

2 spsk

Mælk til panering

¼ tsk

Salt til kød

2 stk

Æg til sauce

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5325 kJ
Kalorier (kcal)1273 kcal
Fedt63.4 g
Mættet fedt31.3 g
Kulhydrat103.7 g
Sukker9.6 g
Kostfibre7.2 g
Protein79.9 g
Kolesterol0.2 mg
Salt5.6 g
Potassium300 mg
Calcium2.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Paner kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Kom mælk i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en tredje dyb tallerken.

Krydr kylling med salt, og vend i hvedemel, derefter i mælk og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Sænk til middel varme. Tilsæt svampe (tilsæt en smule olivenolie ved behov), og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.

Skyl salat, og halver cherrytomater.

Bland salat og cherrytomater i en mellemstor skål.

Kog pasta
4

Bland æggeblomme, madlavningsfløde, resterende finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand og æggeblanding til stegepanden med svampe, og lad simre i 1-2 min.

Smag til med salt og peber.

Vend salat med balsamico, olivenolie og et nip salt og peber lige inden servering.

Skær kylling i skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret carbonara på tallerkener, og dryp med trøffelolie.

Top med kylling.

Server med salat.