HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Kylling
topBanner
Sprød kylling

Sprød kylling

med salat & hvidløgsdressing

Populær

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Allergener:mælkglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

280 g

Kyllingebrystfilet

5 g

Tex-Mex

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2689.998 kJ
Kalorier (kcal)642.925 kcal
Fedt21.2638 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat67.885 g
Sukker13.1 g
Protein45.6975 g
Salt1.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.

2

Skær kylling i 2 cm tykke skiver. Bland panko og Tex-Mex med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko.

3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [½ pose, 2 pers.], æble og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og aioli i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.