Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
280 g
Kyllingebryst
5 g
Tex-Mex
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Skær kylling i 2 cm tykke skiver. Bland panko og Tex-Mex med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [½ pose, 2 pers.], æble og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og aioli i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.