
Lad os gentage denne favorit! Denne lækre hjemmelavede pizza er latterligt god og nem at lave. Så simpelt, at børnene kan hjælpe! Spred pizzabunden med creme fraiche og top med smørstegt svampe og hvidløg, sprød bacon og velsmagende italiensk ost. Server den gyldenbagte pizzaen med en frisk æblesalat ved siden af.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
½ efter behov
Olivenolie (trin 5)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak bacon groft. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 1-2 min. Tilsæt løg, og steg videre i 6-7 min, eller indtil bløde. Overfør til en skål.

Skær svampe i tynde skiver. Riv hvidløg fint. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Tag bagepladen ud af ovnen. Placer pizzadej på bagepladen, og smør med creme fraiche.

Top med bacon, løg og svampe. Drys med finrevet ost. Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden og osten er smeltet.

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær æble i tynde både. Bland æble, salat og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tag pizza ud af ovnen.

Skær pizza i mindre stykker. Server med salat.

