
Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
200 g
Champignon
4 g
Bouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Zucchini
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 g
Chiliflager
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Hasselnødder
(Indeholder: Nøtter)
1 stk
Løg
1 spsk
Smør (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)

Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bring en gryde med saltet vand* i kog.

Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.

Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et stort nip peber*. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kom tortelloni i gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil 'al dente', og hæld vand fra. Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen.

Anret tortelloni i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og hasselnødder. Top med resterende spinat.

