Skip to main content
Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakkede hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

200 g

Champignon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

½ stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)766 kcal
Energi (kJ)3206 kJ
Fedt38.6 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat72 g
Sukker14.6 g
Protein26.3 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Steg grøntsager
2

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og svampe med salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 3-4 min.

Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Hak spinat
3

Hak hasselnødder groft.

Hak spinat groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et stort nip peber. 

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt tortelloni, spinat og pastavand [1/2 dl | 1 dl] til panden med svampesauce, og vend sammen.

Smag til med salt.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og hasselnødder.