Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Har du lyst til at prøve noget nyt til frokost, som smager vidunderligt, og som er klar på under 15 min? Så skulle du prøve denne Lakse-poke bowl! Her koger vi jasminris, og imens vender vi koldrøget laks med asiatisk dressing og forbereder avocado og agurk. Det hele samles i en bowl og toppes med srirachamayonnaise og drysses med sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Agurk
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Avocado
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak laks groft.
Bland laks og asiatisk dressing i en lille skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med et nip salt.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med avocado, laks og agurk.
Dryp med srirachamayonnaise, og drys med sesamfrø.