Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lakse-poke bowl

Lakse-poke bowl

2 portioner | med avocado og srirachamayonnaise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Har du lyst til at prøve noget nyt til frokost, som smager vidunderligt, og som er klar på under 15 min? Så skulle du prøve denne Lakse-poke bowl! Her koger vi jasminris, og imens vender vi koldrøget laks med asiatisk dressing og forbereder avocado og agurk. Det hele samles i en bowl og toppes med srirachamayonnaise og drysses med sesamfrø.

Allergener:
Fisk
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Agurk

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Avocado

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3107 kJ
Kalorier (kcal)743 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat68.1 g
Sukker6.5 g
Protein20.7 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered laks
2

Imens, hak laks groft.

Bland laks og asiatisk dressing i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med et nip salt.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med avocado, laks og agurk.

Dryp med srirachamayonnaise, og drys med sesamfrø.