topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig bacon-cheeseburger

Saftig bacon-cheeseburger

med bagte kartofler og hjemmerørt burgersauce

Burgers smager altid godt, og i aften byder vi på klassiske smage. Vores burgere bygges med hjemmelavet burgersauce, bøffer toppet med smeltet ost, honningbagt bacon, tomat, salat og ristede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med kartoffelbåde og syltet agurk.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Salat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1452 kcal
Energi (kJ)6074 kJ
Fedt88.6 g
Mættet fedt28.2 g
Kulhydrat107.3 g
Sukker28.5 g
Protein58.7 g
Salt7.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød. 

Lav burgersauce
2

Imens, skær tomat i tynde skiver, og skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skær roden af salat [1/2 stk, 2P], og skil bladene ad.

Del boller på midten.

Bland mayonnaise, sennep, ketchup [1 spsk I 2 spsk], halvdelen af hvidvinseddike og et nip salt i en lille skål.

Bland resterende hvidvinseddike, agurk, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål. Hæld lage af inden servering.

Form bøffer
3

Bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min.

Vend, top med revet ost, og krydr med et nip salt og peber. Steg videre i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og bøfferne er gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt honning
5

Dryp bacon med honning, når der er 5 min tilbage i ovnen.

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med en smule burgersauce.

Fyld med bøffer, tomat, salat, bacon og ristede løg.

Server med kartoffelbåde, agurk og resterende burgersauce.