Rigatoni med sprød prosciutto og frisk mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rigatoni med sprød prosciutto og frisk mozzarella

Rigatoni med sprød prosciutto og frisk mozzarella

med frisk tomat og babyspinat

I aften laver vi en fantastisk pastaret med et væld af skønne ingredienser. Vi laver en cremet sauce med tomat, fløde og vores egen krydderiblading som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender rigatoni og frisk spinat i saucen, og så topper vi med frisk mozzarella, velduftende basilikumblade og sprøde prosciuttostykker.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

½ g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

50 g

Prosciutto

1 stk

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til sauce

½ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3155 kJ
Kalorier (kcal)754 kcal
Fedt35.2 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat77.4 g
Sukker12.4 g
Protein33.8 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Bag prosciutto
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat groft.

Skyl spinat.

Kog pasta
3

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
4

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg tomat, Hello Sunrise, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, pastavand, salt og sukker, og lad simre i 3-4 min, eller indtil lidt tyknet.

Tilsæt pasta
5

Imens, hak basilikum groft.

Bræk prosciutto i mindre stykker.

Tilsæt pasta og spinat til stegepanden, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

Hæld væde fra mozzarella, dup tør med køkkenrulle, og riv i små stykker.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med mozzarella, basilikum og prosciutto.