Skip to main content
Ostefyldte oksekøds-quesadillas

Ostefyldte oksekøds-quesadillas

med rodfrugtfritter og dijonnaise

Her kommer en skøn opskrift for store og små ostefans! Vi fylder nemlig tortillabrød med krydret oksekød og hele to slags ost, både gouda og finrevet ost. Vi steger vores halvmåne-quesadillas gyldne og sprøde, og serverer med farverige fritter af gulerod og rødbede, og en skøn mayonnaisedip med grov sennep.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

300 g

Kartofler

225 g

Hakket oksekød

4 stk

Tortillabrød, fuldkorn

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til dressing

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Ketchup til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3665 kJ
Kalorier (kcal)876 kcal
Fedt40.8 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker19 g
Kostfibre15.5 g
Protein45 g
Kolesterol8.3 mg
Salt5.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1162.8 mg
Calcium128.8 mg
Iron2.7 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav dijonnaise
2

Hak tomat groft.

Bland mayonnaise, sennep, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød og tomat med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt ketchup, og steg videre i 1-2 min.

Overfør til en mellemstor skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered quesadillas
4

Fordel oksekød, gouda og finrevet ost på den ene side af tortillabrød.

Fold den anden side hen over, så quesadillas får halvmåneform.

Steg quesadillas
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg quesadillas i 1-2 min på hver side.

Server
6

Anret quesadillas på tallerkener.

Server fritter med dijonnaise til de voksne og ketchup til børnene.