Her kommer en skøn opskrift for store og små ostefans! Vi fylder nemlig tortillabrød med krydret oksekød og hele to slags ost, både gouda og finrevet ost. Vi steger vores halvmåne-quesadillas gyldne og sprøde, og serverer med farverige fritter af gulerod og rødbede, og en skøn mayonnaisedip med grov sennep.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
2 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
300 g
Kartofler
225 g
Hakket oksekød
½ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Vand til dressing
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat groft.
Bland mayonnaise, grov sennep, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød og tomat med Hello Sunrise, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt ketchup, og steg videre i 1-2 min.
Overfør til en mellemstor skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Fordel kød, gouda og finrevet ost på den ene side af tortillabrød.
Fold den anden side hen over, så quesadillas får halvmåneform.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg quesadillas i 1-2 min på hver side.
Anret quesadillas på tallerkener.
Server fritter med dijonnaise til de voksne og ketchup til børnene.